OM MATCHED BETTING GUIDEN

Vill du kontakta oss, kan du göra det HÄR ➥

Om:

Matched Betting Guiden har sedan slutet av 2017 hjälpt långt över 1000 personer med matched betting. Vårt syfte har alltid varit att hjälpa så många som möjligt att upptäcka vad vi kallar “Världens bästa extra inkomst”. Tyvärr är fortfarande Matched Betting relativt okänt, jämfört med hur det är i exempelvis England.

Vi som står bakom sidan har hållit på med Matched Betting sedan 2015. Även om matched betting kan ha passerat sin absolut bästa tid (i och med den nya spellicens som tillkom 2019) så finns det fortfarande massvis med bra möjligheter. Det går trots allt fortfarande att tjäna några tusenlappar extra varje månad, även om det nu innebär lite mer jobb än innan.

Vår uppgift:

Uppgiften för sidan har sedan dag 1 varit att leverera de bästa bonusguiderna i hela Sverige, dessutom helt gratis! Alla våra guider är utformade efter mallar från engelska premiumsidor.

Vi försöker hålla alla bonusguider uppdaterade. Dock samarbetar vi inte med alla de spelbolag som finns på sidan, vilket gör att vi då och då kan missa att uppdatera en bonus. Om du upptäcker att bonusguiden inte stämmer, kontakta oss gärna, så fixar vi det så snabbt vi kan. Alla bolag vi samarbetar med kan du hitta HÄR!

Alla spelbolag som finns på vår sida innehar svensk licens. Vi har bara med spelbolag som vi vet att du kan lita på.

Vilka vi samarbetar med:

Betfair, Unibet, Betway, MrGreen, William Hill, 10bet, LeoVegas, Betsson, NordicBet, Betsafe, Bwin, Bethard, Rizk, Guts, OddsMonkey, speedybet. OBS, den här listan kan ändras.

Spela Ansvarsfullt

Även om Matched Betting egentligen inte är spel om pengar, är det fortfarande viktigt att komma ihåg att spela ansvarsfullt. Spel om pengar ska alltid vara underhållande. Du måste vara medveten om att spel både kan resultera i vinster och förluster. Kom därför ihåg att alltid spela ansvarsfullt. Om du har eller får problem med spelande, kan du få hjälp via stodlinjen.se