VM 2022 en perfekt tid att börja med matched betting.

Nu när VM börjar kommer du kunna hitta nya guider för alla bonusar. Vi kommer göra en del justering och vissa saker kommer bli lite annorlunda. Vi är dock helt säkra på att det kommer bli mycket bättre framöver.

Spelbolagens bonusar har nu blivit bra igen, och har nu gjort att matched betting är lönsamt att börja med (igen). Innan pandemin kändes det som att matched betting höll på att slå igenom i Sverige. Men när först all sport stoppades och sedan alla bonusar blev begränsade så stannade matched betting helt. Baserat på nivån på bonusarna så är vi idag ungefär på samma nivå som innan pandemin. Därför tycker vi det är dags för matched betting att komma tillbaka.

Har du själv redan kört igenom flera eller alla bonusar från svenska bolag? Då kan du hjälpa andra att börja med matched betting!

Vi kommer som sagt göra en del förändringar här på sidan. Mer info om det kommer inom kort.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *