Hur du kommer igång med Matched Betting trots de begränsade bonusarna!

Uppdaterad för 2021!

2020 har varit ett tufft år inte minst för Matched Betting. Först fanns det ingen sport att spela på och sedan blev bonusarna begränsade. Men trots det kan du komma igång med Matched Betting. Och det är mycket enklare än vad du tror!

Vi har uppdaterat våra guider för att passa den nuvarande situationen. Från de bonusarna vi rekommenderar att du tar dig an kan du just nu tjäna runt 2500 kronor på ganska kort tid. I normala fall brukar den siffran vara närmare 15 000 kronor. Men i och med att de flesta spelbolagen just nu ger dig 100 kronor i bonus rekommenderar vi att du väntar med de övriga bonusarna. I och med att man endast kan få en bonus per spelbolag så får man bara en chans per spelbolag. 

Den enda bonusen värd 100 kronor vi rekommenderar att du tar emot är ComeOns. Detta beror på att ComeOn inte tidigare hade en bonus som passade för Matched Betting. ComeOn erbjuder idag en av de enklaste bonusarna på marknaden och den är perfekt för att komma igång med Matched Betting. Du hittar hela guiden för ComeOn HÄR ➥.

(Du kan även ta emot Casumos bonus på 100 kronor. Dock rekommenderar vi att vara extra försiktiga med den bonus. Du hittar guiden under fliken bonusar).

Guiden för ComeOn är extra tydlig för att du som är ny inte ska ha några problem att klara av bonusen. Har du några frågor behöver du bara kontakta oss! Du når oss enklast via Twitter @mbguiden men du kan även kontakta oss via mail info@matchedbettingguiden.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *