Vad är OddsMonkey?

OddsMonkey är en engelsk premiumsida för Matched Betting. Den erbjuder precis som vi guider för alla start erbjudanden, dock är deras guider enbart riktade mot den engelska marknaden, då starterbjudandena skiljer sig från land till land.

Varför vill man då från Sverige vara kund hos OddsMonkey?

OddsMonkey erbjuder alla sina premiumkunder en “Oddsmatchare”. Det är den vi vill få tillgång till. Oddsmatcharen låter dig välja spelbolag, sport (välj alltid fotboll när du gör matched betting från sverige) , spelbörs samt lägsta tillåtna odds. Den visar även hur mycket likviditet det finns hos spelbörsen.

Oddsmatcharen rangordnar matcher baserat på closeness. Detta gör att du slipper leta efter matcher med closeness över 94%. Med OddsMonkey kommer du spara enormt mycket tid och även hitta matcher som är du antagligen inte skulle hittat själv.

Är du inte speciellt bra på huvudräkning, kommer OddsMonkey göra jobbet mycket enklare.

OddsMonkey kostar ungefär 200 kronor i månaden. Men eftersom du kommer tjäna betydligt mycket mer än det, känns det prisvärt att använda under tiden du håller på med matched betting.

Du kan testa OddsMonkey i 30 dagar. Är du inte nöjd behöver du bara skicka ett mail till dem så får du pengarna tillbaka.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *